Forum - Index
Welcome to the WDTVFORUMS, Please register.

WD TV HD the media player by Western Digital plays almost any Movie format and Music format. Please take the time to register and show support as well as give support for all WD TV models. Use the link below to register and enjoy all the advantages of being a member, enter upcoming contests, see all the images and enjoy all the downloadable content the forum has to offer. Thank you and see you on the boards!

  • REGISTER HERE! (fast and free)

  • Welcome Guest ( Log In | Register )


    2 Pages V  < 1 2  
    Reply to this topicStart new topic
       Can't stop playing of avi-files
    guldbrand
    post May 28 2011, 02:10 AM
    Post #21


    WDTV SEMI-PRO
    **

    Group: Members
    Posts: 14
    Joined: 27-April 11
    From: Denmark
    Member No.: 55,956




    QUOTE (Rev Drew @ May 28 2011, 01:04 AM) *
    I didn't even do a reset to be honest

    Well OK, I'll give it a go' again.

    /SGP
    Go to the top of the page
     
    +Quote Post
    post May 28 2011, 02:10 AM
    Post #


    SITE SUPPORT


    Group: Bot

    Joined: Today, 01:00 AM




    Go to the top of the page
     
    Quote Post
    guldbrand
    post May 28 2011, 02:44 AM
    Post #22


    WDTV SEMI-PRO
    **

    Group: Members
    Posts: 14
    Joined: 27-April 11
    From: Denmark
    Member No.: 55,956




    Upgraded it again, and the did a hard reset, just to be sure.
    No, still doesn't do it.
    Same issue - when stopping a playback (*.avi - or Youtube), it takes me back to filelist, but autio keeps playing, then I have to power of, and then when it's on again, the graphics are alle messed up. Then a reboot, so now the graohics are OK. But the "stop playback issues" presists.

    I can see if I compare the two versions of fw, (1.02.21 and 1.05.04_v), that in 1.05.04_v), that when I do a playback of a media-file, the time is missing, at the buttom of the screen, only the progressbar are there.

    Now with two different WD's, I can't belive I'm the only one, with these issues ?!

    /SGP
    Go to the top of the page
     
    +Quote Post
    ruag02ab
    post May 31 2011, 01:33 PM
    Post #23


    WDTV USER
    *

    Group: Members
    Posts: 1
    Joined: 31-May 11
    Member No.: 61,370




    Hi. I have the exact same problem and almost the same setup. Not found any solution yet and it's very frustrating. I have the WD TV Live HD with a QNAP 219P on a wireless n-network. The unit has worked perfectly the last 2 years playing everything perfectly even large 1080p MKVs. A couple of weeks ago it startet not working properly, i.e. keep playing file in background when stop playing and showing the "unable to play selected file..." error message when I try to play other media. I have performed the following steps, how ever unsuccesfully, trying to identify the problem:

    * Rolling firmware back + brute force reset + factory reset
    * Wired connection to NAS
    * Scanning media with MKVfix (uses MKVtoolnix) for header compression
    * deleting .wd_tv file
    * adding read/write access rights on NAS (the WD only had reading rights before)

    tomorrow I will unplug WD from network and try to play the same media from an USB drive (after resetting of course) and rule out the NAS as the source. If still not working I will try deleting all media on drive and try to add and test one file at a time and see if there's any pattern here. Lastly if that does not work I will throw the device out the window and spend a lot more time with my family :-)

    I'll give an update on the above procedures later

    Cheers
    Go to the top of the page
     
    +Quote Post
    guldbrand
    post Jun 19 2011, 08:21 AM
    Post #24


    WDTV SEMI-PRO
    **

    Group: Members
    Posts: 14
    Joined: 27-April 11
    From: Denmark
    Member No.: 55,956




    Well, I gave up, and my money are being returned, for the WD player. And a Popcorn Hour has been ordered, I'm sorry, but the WD player does not give a good impression.

    /SGP
    Go to the top of the page
     
    +Quote Post
    Karpathia
    post Oct 5 2011, 11:08 AM
    Post #25


    WDTV USER
    *

    Group: Members
    Posts: 1
    Joined: 5-October 11
    Member No.: 84,413




    QUOTE (Rev Drew @ May 28 2011, 12:04 AM) *
    I didn't even do a reset to be honest

    Rollback to firmware 1.2.21 and your problem is solved.
    PLEASE WESTERN DIGITAL FIX THIS WITH NEXT FIRMWARE !!!!
    Go to the top of the page
     
    +Quote Post

    2 Pages V  < 1 2
    Reply to this topicStart new topic
    1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
    0 Members:

     

    Lo-Fi Version
    Delete cookies set by this board · Mark all posts as read
    Time is now: 25th October 2014 - 01:00 AM