Forum - Index
Welcome to the WDTVFORUMS, Please register.

WD TV HD the media player by Western Digital plays almost any Movie format and Music format. Please take the time to register and show support as well as give support for all WD TV models. Use the link below to register and enjoy all the advantages of being a member, enter upcoming contests, see all the images and enjoy all the downloadable content the forum has to offer. Thank you and see you on the boards!

  • REGISTER HERE! (fast and free)

  • Welcome Guest ( Log In | Register )


     
    Reply to this topicStart new topic
       Some problems with my mini-hope someone can help, video/audio issues i experienced with my wdtvmini
    Hellwalker
    post Mar 12 2010, 10:23 AM
    Post #1


    WDTV USER
    *

    Group: Members
    Posts: 6
    Joined: 12-March 10
    Member No.: 14,714




    Hi there, i bought a mini for 40 euros 1 Month ago.

    I experienced some problems - hope someone has a solution for that.

    1. All mp3 files start but the first 1-2 secs are missing. Sounds a bit strange sometimes. That sucks cause the audio quality is great and i can even connect my cellphone with the mini an play the music from the microsdhc card.

    2. I create PVR (mpg) files and want to play them with the mini, but all of them do judder (sorry for my englisch by the way). It does not matter if they were recorded by my dvbt on my notebook or direct via my dvdbt hardware connected to the tv.

    thx in advance for your help.

    Go to the top of the page
     
    +Quote Post
    post Mar 12 2010, 10:23 AM
    Post #


    SITE SUPPORT


    Group: Bot

    Joined: Today, 02:36 PM




    Go to the top of the page
     
    Quote Post
    WDUser
    post Mar 12 2010, 11:46 AM
    Post #2


    WDTV GEEK
    Group Icon

    Group: Moderator
    Posts: 4,385
    Joined: 14-November 09
    Member No.: 6,287




    I don't have a Mini, so all I can do is point you to this post for some things to try.

    Also, check in Settings if there is an option to change the resolution, and if it's set to Auto, try some other values and see.

    How are you connecting the player to the TV?
    Go to the top of the page
     
    +Quote Post
    Hellwalker
    post Mar 12 2010, 12:45 PM
    Post #3


    WDTV USER
    *

    Group: Members
    Posts: 6
    Joined: 12-March 10
    Member No.: 14,714




    Okay, thx for the answer and the link first of all.

    The mini is connected via av - pal /composite and the only thing i can find in settings is to change the resolution from 4/3 to 16/9.

    do you have an idea how to fix the audio (mp3/flac, etc) playback- issue by the way?
    Go to the top of the page
     
    +Quote Post
    WDUser
    post Mar 13 2010, 09:37 AM
    Post #4


    WDTV GEEK
    Group Icon

    Group: Moderator
    Posts: 4,385
    Joined: 14-November 09
    Member No.: 6,287




    Can't really say, 'cos like I said, my player (1st Gen.) works fine and I don't have access to a Mini to check whether it's a universal issue or only with your unit. I'd say it must be the latter though, 'cos otherwise all Mini users would be complaining. Did you try another drive etc. as mentioned in that thread I linked to? If that doesn't work, I recommend you contact WD Support and see what they have to say about it.
    Go to the top of the page
     
    +Quote Post
    Hellwalker
    post Mar 14 2010, 06:57 AM
    Post #5


    WDTV USER
    *

    Group: Members
    Posts: 6
    Joined: 12-March 10
    Member No.: 14,714




    QUOTE (WDUser @ Mar 13 2010, 09:37 AM) *
    Can't really say, 'cos like I said, my player (1st Gen.) works fine and I don't have access to a Mini to check whether it's a universal issue or only with your unit. I'd say it must be the latter though, 'cos otherwise all Mini users would be complaining. Did you try another drive etc. as mentioned in that thread I linked to? If that doesn't work, I recommend you contact WD Support and see what they have to say about it.

    thx - i gonna call the wdtv hotline tomorrow
    Go to the top of the page
     
    +Quote Post
    WDUser
    post Mar 14 2010, 11:27 AM
    Post #6


    WDTV GEEK
    Group Icon

    Group: Moderator
    Posts: 4,385
    Joined: 14-November 09
    Member No.: 6,287




    BTW, if they suggest a fix that works (as opposed to simply having you RMA the unit), kindly let us know as well.
    Go to the top of the page
     
    +Quote Post
    Hellwalker
    post Mar 15 2010, 09:54 AM
    Post #7


    WDTV USER
    *

    Group: Members
    Posts: 6
    Joined: 12-March 10
    Member No.: 14,714




    as always when it comes to support hotlines - they never heard of this problem. The problem is NOT included in the Troubleshooting database. So i have to send my mini back to wd to get a new one.
    Damn hoped that i can solve that the easy way.

    Greetz
    Hell
    Go to the top of the page
     
    +Quote Post
    WDUser
    post Mar 15 2010, 01:41 PM
    Post #8


    WDTV GEEK
    Group Icon

    Group: Moderator
    Posts: 4,385
    Joined: 14-November 09
    Member No.: 6,287




    At least hope the replacement does solve the issue! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
    Go to the top of the page
     
    +Quote Post

    Reply to this topicStart new topic
    1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
    0 Members:

     

    Lo-Fi Version
    Delete cookies set by this board · Mark all posts as read
    Time is now: 25th October 2014 - 02:36 PM