Forum - Index
Welcome to the WDTVFORUMS, Please register.

WD TV HD the media player by Western Digital plays almost any Movie format and Music format. Please take the time to register and show support as well as give support for all WD TV models. Use the link below to register and enjoy all the advantages of being a member, enter upcoming contests, see all the images and enjoy all the downloadable content the forum has to offer. Thank you and see you on the boards!

  • REGISTER HERE! (fast and free)

  • Welcome Guest ( Log In | Register )


       subtitles bugs
    redhk886
    post Aug 30 2010, 12:30 PM
    Post #1


    WDTV USER
    *

    Group: Members
    Posts: 2
    Joined: 22-March 10
    Member No.: 15,417




    I've had the mini for a few months now,I use it mainly to play .rmvb & .avi ,99% of .rmvb I tried works,just the odd one or two..all avi i've tried works just that when i'm loading subs with the avi file it takes ages 20-40secs ,the 2nd bug is very weird never seen before..what happens is every time theres subs the screen goes black with only the subs and like 5cm of the movie left.once theres no subs the movie goes back to normal..so have to switch off subs to watch the movie..
    Go to the top of the page
     
    +Quote Post

    Posts in this topic


    Reply to this topicStart new topic
    1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
    0 Members:

     

    Lo-Fi Version
    Delete cookies set by this board · Mark all posts as read
    Time is now: 31st July 2014 - 01:35 PM