Forum - Index
Welcome to the WDTVFORUMS, Please register.

WD TV HD the media player by Western Digital plays almost any Movie format and Music format. Please take the time to register and show support as well as give support for all WD TV models. Use the link below to register and enjoy all the advantages of being a member, enter upcoming contests, see all the images and enjoy all the downloadable content the forum has to offer. Thank you and see you on the boards!

  • REGISTER HERE! (fast and free)

  • Welcome Guest ( Log In | Register )


     
    Reply to this topicStart new topic
       Saved video settings changes with every restart
    danoj
    post Jul 20 2011, 01:18 PM
    Post #1


    WDTV USER
    *

    Group: Members
    Posts: 1
    Joined: 3-February 11
    Member No.: 41,880




    Hello everybody,

    I need help with my problem :

    I have WDTV Live, Firmware Release 1.05.04 (5/12/2011)
    TV LG 47SL9000
    connected via HDMI cable

    I set in video settings output HDMI 1080p@60Hz and everything is working fine

    but when I turn the device off and than turn it on again, my TV says that the incoming signal is 720p@50Hz and the video settings are changed to option "composite (PAL)" (there is only HDMI cable plugged in) and I have to change the settings back to HDMI 1080p@60Hz

    that happens everytime I turn the device off

    Did you have the same problem ? What should I do ?
    Thx. Dano
    Go to the top of the page
     
    +Quote Post
    post Jul 20 2011, 01:18 PM
    Post #


    SITE SUPPORT


    Group: Bot

    Joined: Today, 06:11 AM




    Go to the top of the page
     
    Quote Post
    ziba
    post Jul 20 2011, 01:26 PM
    Post #2


    WDTV USER
    *

    Group: Members
    Posts: 9
    Joined: 19-September 10
    Member No.: 26,238




    have same issue. just upgraded to latest fmware. would like help
    Go to the top of the page
     
    +Quote Post
    WDUser
    post Jul 20 2011, 11:45 PM
    Post #3


    WDTV GEEK
    Group Icon

    Group: Moderator
    Posts: 4,394
    Joined: 14-November 09
    Member No.: 6,287




    WD's been struggling with HDMI handshake-related issues for quite some time now, and seems every firmware version has issues with different TV sets. One thing I can suggest is to try a bunch of different HDMI cables, since that can make a difference. If that doesn't help, it might be best if you guys reported this in the official forum, and hopefully the devs will look into this and release a better FW version next time.
    Go to the top of the page
     
    +Quote Post

    Reply to this topicStart new topic
    1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
    0 Members:

     

    Lo-Fi Version
    Delete cookies set by this board · Mark all posts as read
    Time is now: 30th October 2014 - 06:11 AM