Forum - Index
Welcome to the WDTVFORUMS, Please register.

WD TV HD the media player by Western Digital plays almost any Movie format and Music format. Please take the time to register and show support as well as give support for all WD TV models. Use the link below to register and enjoy all the advantages of being a member, enter upcoming contests, see all the images and enjoy all the downloadable content the forum has to offer. Thank you and see you on the boards!

  • REGISTER HERE! (fast and free)

  • Welcome Guest ( Log In | Register )


     
    Reply to this topicStart new topic
       Suddenly not finding network shares
    hazelsmrf
    post Aug 22 2011, 08:36 AM
    Post #1


    WDTV USER
    *

    Group: Members
    Posts: 1
    Joined: 26-April 11
    Member No.: 55,826




    I had managed to set up the network shares, and then one day they just stopped showing up. We should have two PCs showing up there, but now there's nothing at all. In the media servers, I do have my TVersity server showing up, and that does work fine. The issue THERE is that if I scroll through the media servers, when it reaches my PC (the non TVersity one) it crashes. The internet media works fine (Netflix etc). I'm not really sure what is causing the issue since the wireless connection is obviously working, and TVersity finds my media, I don't know why the WD TV Live Plus won't find it when it used to be able to? Any idea of where I should start looking? I've reset to factory defaults and have the latest firmware, still can't see my shares. (My PC is Vista and my husband's PC is Windows 7 if that makes any difference).

    Go to the top of the page
     
    +Quote Post
    post Aug 22 2011, 08:36 AM
    Post #


    SITE SUPPORT


    Group: Bot

    Joined: Today, 08:30 AM




    Go to the top of the page
     
    Quote Post
    xjoaniex
    post Nov 2 2011, 06:05 PM
    Post #2


    WDTV USER
    *

    Group: Members
    Posts: 1
    Joined: 2-November 11
    Member No.: 90,426




    My network shares all disappeared when I rebooted my computer. I can still access them through the Media Servers interface.
    Go to the top of the page
     
    +Quote Post

    Reply to this topicStart new topic
    1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
    0 Members:

     

    Lo-Fi Version
    Delete cookies set by this board · Mark all posts as read
    Time is now: 25th October 2014 - 08:30 AM