Forum - Index
Welcome to the WDTVFORUMS, Please register.

WD TV HD the media player by Western Digital plays almost any Movie format and Music format. Please take the time to register and show support as well as give support for all WD TV models. Use the link below to register and enjoy all the advantages of being a member, enter upcoming contests, see all the images and enjoy all the downloadable content the forum has to offer. Thank you and see you on the boards!

  • REGISTER HERE! (fast and free)

  • Welcome Guest ( Log In | Register )


     
    Reply to this topicStart new topic
       WDTV Live Hub Not working
    zerbara
    post Jan 7 2012, 04:10 PM
    Post #1


    WDTV USER
    *

    Group: Members
    Posts: 1
    Joined: 7-January 12
    Member No.: 100,682




    Hello,

    A few days ago I bought myself a WD TV Live HUB and try to make it operational. However, when I turn the WD on, I only get a sort of start screen for a few seconds (which seems normal to me), but after that only a blank screen. The WD LED stays on, but it acts like it is in standby modus, connection through video component, nothing helps. Because I'm not able to get any menu, I cannot do an update. Anyone who has a solution or trick?
    Go to the top of the page
     
    +Quote Post
    post Jan 7 2012, 04:10 PM
    Post #


    SITE SUPPORT


    Group: Bot

    Joined: Today, 10:15 PM




    Go to the top of the page
     
    Quote Post
    WDUser
    post Jan 8 2012, 11:35 PM
    Post #2


    WDTV GEEK
    Group Icon

    Group: Moderator
    Posts: 4,351
    Joined: 14-November 09
    Member No.: 6,287




    Can you try connecting via HDMI instead?

    Try inserting a USB stick with the updated FW and then cold boot the player. If all goes well, it should detect the FW and go into auto-update mode. To be doubly sure the FW is detected as a newer version, you might want to edit the number in the .VER file (see Tutorials section for more).

    However, since it's a new device, I would recommend that you exchange it ASAP. At the very least it should be working out of the box.
    Go to the top of the page
     
    +Quote Post

    Reply to this topicStart new topic
    1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
    0 Members:

     

    Lo-Fi Version
    Delete cookies set by this board · Mark all posts as read
    Time is now: 23rd July 2014 - 10:15 PM